Over Ons

Where are you going? To what purpose? Dat is de betekenis van Veridis Quo. Het zijn ook de vragen waar veel mensen antwoord op zoeken.

Norma de Graaf

mindergroen2_edited.jpg

Veridis Quo is opgericht door mijzelf, Norma de Graaf. Ik werk al meer dan 10 jaar als psycholoog, coach en trainer. Mijn aanpak is positief en gericht op het vinden van een oplossing voor je vraag of te leren hoe je er zo goed mogelijk mee om kunt gaan. Daarbij stem ik mijn plan van aanpak altijd af op wat jij nodig hebt en welke werkwijze bij jou past. Ons lichaam en onze geest werken samen, en daarom biedt Veridis Quo een volledig pakket aan van zowel coaching en therapie als fysieke ontspanning en beweging.

Laat ik me kort aan je voorstellen: ik ben geboren in 1971, heb twee kinderen en heb sinds 2011 een eigen praktijk waar ik werk als psycholoog en orthopedagoog.

Praktische aanpak

Samenwerking, een positieve benadering en een aanpak die bij jou past staan centraal bij Veridis Quo. Mijn kracht is om problemen snel te herkennen, de kern te doorzien en direct handvatten te geven om hiermee aan de slag te gaan. Ik zorg ervoor dat je je veilig en gewaardeerd voelt en motiveer je om het beste uit jezelf te halen. Daarbij ga ik altijd praktisch en doelgericht te werk. 

Norma de Graaf werkt samen met:

Helder, persoonlijk en toegankelijk; drie kernwoorden die mij en mijn werkwijze omschrijven. Ik ben Karlijn Cobelens, kinder- en jeugdpsychiater én coach. 

 

Als zelfstandige oefen ik een bijzondere combinatie uit tussen gespecialiseerde GGZ, consultatie in de huisartsenpraktijk en coaching. Een uitdaging, maar vooral een bron van inspiratie.

Na afronding van mijn studie tot basisarts aan de Vrije Universiteit, volgden een specialisatie tot psychiater in Tilburg en later tot kinder- en jeugdpsychiater bij Karakter, Universitair Centrum, in Nijmegen.

Ik werk dus dagelijks als (kinder- en jeugd)psychiater, maar coaching is voor mij net zo’n belangrijke tak van sport.

Karlijn Cobelens

Karlijn_edited.jpg

Bas van Eijk

Bas_edited.jpg

Sinds 2015 biedt BAS Bootcamp And Sports buiten op de hei in de regio Eindhoven verschillende mogelijkheden aan om te sporten.

Mijn missie 

 

We willen mensen helpen fit te worden, mensen die sporten niet leuk vinden toch te laten ervaren hoe fijn sporten kan zijn, dat je energie erdoor toeneemt. We willen je helpen dat sporten een gewoonte wordt waar je energie door krijgt en beter door in balans blijft.

Iedereen kan op zijn of haar niveau instromen, dus geen zorgen wanneer je wel of (nog) niet fit bent.

We gaan er samen voor zorgen dat jij daar komt waar je heen wilt. We verzorgen groepslessen en individuele lessen. Bij individuele lessen hebben we de aandacht alleen voor jou. Dit zorgt ervoor dat je alles uit de training kan halen en ik help je daarbij.

Voel je beter en energieker door de kracht van aandacht en massage.

Massage zorgt voor minder stress. Aangezien burn-out gebaseerd is op mentale en fysieke stress, kan een massage een positieve invloed hebben op het verlagen van je stress hormonen.

Tijdens massage worden spanningen gelokaliseerd en spieren losgemaakt waardoor afvalstoffen vrijkomen. Een goede massage zorgt er daarnaast ook voor dat je beter kan slapen en je lekkerder in je vel gaat zitten.

In mijn praktijk bied ik meerdere vormen aan van massage. Zo kijken we samen in de eerste sessie met een kennismakingsgesprek wat de meest passende massage vorm is voor wat er op dat moment speelt. Met de massage behandeling wil ik je uitnodigen om bewust te worden van wat een bepaalde pijnklacht jou te vertellen heeft.

Er is een prachtige brug tussen lichaam en geest te bewerkstelligen door middel van massage therapie.

Mira Laurier

Mira.JPG

Aukje van Gijsel

Aukje.jpg

Ik ben opgeleid als Hatha docent en ben gediplomeerd docent poweryoga, yin yoga, meditatie (vipassana en zen). Yogalessen en meditatie geef ik zowel in de natuur als in mijn studio. 

Yoga en meditatie brengen rust, ruimte en helderheid. De Yoga Houdingen maken je lichaam sterk en soepel. Focus op je adem zorgt voor verdieping en geeft ruimte om los te laten. Zowel yoga als meditatie bied ik aan in groepslessen en individueel. Een les op maat naar jouw wensen, of een doel dat we samen vaststellen waar je stap voor stap naar toe kan werken.