top of page

Over Ons

Where are you going? To what purpose? Dat is de betekenis van Veridis Quo. Het zijn ook de vragen waar veel mensen antwoord op zoeken.

Norma de Graaf

norma foto.JPG

Veridis Quo is opgericht door mijzelf, Norma de Graaf. Ik werk al meer dan 10 jaar als psycholoog, coach en trainer. Mijn aanpak is positief en gericht op het vinden van een oplossing voor je vraag of te leren hoe je er zo goed mogelijk mee om kunt gaan. Daarbij stem ik mijn plan van aanpak altijd af op wat jij nodig hebt en welke werkwijze bij jou past. Ons lichaam en onze geest werken samen, en daarom biedt Veridis Quo een volledig pakket aan van zowel coaching en therapie als fysieke ontspanning en beweging.

Praktische aanpak

Samenwerking, een positieve benadering en een aanpak die bij jou past staan centraal bij Veridis Quo. Mijn kracht is om problemen snel te herkennen, de kern te doorzien en direct handvatten te geven om hiermee aan de slag te gaan. Ik zorg ervoor dat je je veilig en gewaardeerd voelt en motiveer je om het beste uit jezelf te halen. Daarbij ga ik altijd praktisch en doelgericht te werk. 

Norma de Graaf werkt samen met:

Helder, persoonlijk en toegankelijk; drie kernwoorden die mij en mijn werkwijze omschrijven. Ik ben Karlijn Cobelens, kinder- en jeugdpsychiater én coach. 

 

Als zelfstandige oefen ik een bijzondere combinatie uit tussen gespecialiseerde GGZ, consultatie in de huisartsenpraktijk en coaching. Een uitdaging, maar vooral een bron van inspiratie.

Na afronding van mijn studie tot basisarts aan de Vrije Universiteit, volgden een specialisatie tot psychiater in Tilburg en later tot kinder- en jeugdpsychiater bij Karakter, Universitair Centrum, in Nijmegen.

Ik werk dus dagelijks als (kinder- en jeugd)psychiater, maar coaching is voor mij net zo’n belangrijke tak van sport.

Karlijn Cobelens

Karlijn_edited.jpg
personal fitness foto met logo.png

Bram Kuppens
Personal Fitness Nederland - Geldrop

Norma werkt samen met Personal Fitness Nederland-Geldrop, met Bram Kuppens. Norma stemt af met Bram wat jouw hulpvraag is en samen begeleiden we jouw proces en jouw doelen. Bram is vrolijk, enthousiast, motiverend en opbouwend en helpt jou met het sporten.

Mogelijkheden:
- lessen onder begeleiding van een Personal Trainer
- 1 op 1 of in kleine groepjes
- yoga
- bokslessen
- bootcamp
- voedingsadvies en massage

 

bottom of page